Bravo, ai stil! – Dianei ii este lene sa dea… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Dianei ii este lene sa dea… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Dianei ii este lene sa dea…

ES
Bravo, ai stil! – Dianei ii este lene sa dea explicatii! ,,Eu am inteles ca ii este sila de noi"
Bravo, ai stil! – Dianei ii este lene sa dea explicatii! Iris: ,,Eu am inteles ca ii este sila de noi”

Am ajuns si in cea de-a 19-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Bal de Epoca” nu este o tema pentru oricine, mai ales ca este si prima oara in istoria ,,Bravo, ai stil!” când fetele sunt supuse unei asemenea provocari, dar ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 09 august, cea de-a doua concurenta are ne incanta privirile este Diana, ultima concurenta ce si-a facut aparitia in cadrul show-ului nostru de moda, sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Despre Diana trebuie sa stiti ca este super sexy in orice articol vestimentar pune pe ea, are mult bun gust, este o tipa rafinata, stilata, mereu cu zambetul pe buze, sincera, uneori poate extrem de sincera, are o voce de aur si reuseste sa ne surprinda pe zi ce trece tot mai mult. Curiosi ce ne-a pregatit in aceasta seara?

Revenind la competiei, Diana a declarat astazi, in culise, ca este cam indiferenta si ii este lene sa dea explicatii fetelor: ,,La testimoniale sunt eu, cea adevarata. Cand sunt in emisie, eu am mereu un moment, mai ales la gala. Mi-e greu sa stau sa explic, sunt emotiva deocamdata. Nu-mi e frica de nimeni!”. Maria a marturisit ca cei de acasa nu o vor vedea cu ochi buni pe Diana. Iata si de ce: ,,O sa ia totul ca pe o neasumare!”. In platou, pusa sa vorbeasca pe tema refuzului dialogului cu fetele, Diana si-a iesit putin din minti si a dat cateva explicatii pe un ton mai recalcitrant. La ce consens au ajuns concurentele, dar si cate stele a primit Diana se la jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました