Bravo, ai stil! – Aza nu crede in prietenia … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza nu crede in prietenia … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza nu crede in prietenia …

未分類
Bravo, ai stil! – Aza nu crede in prietenia dintre Jasmine si Andreea! DECLARATIE SOC!
Bravo, ai stil! – Aza nu crede in prietenia dintre Jasmine si Andreea! DECLARATIE SOC!

Cea de-a 19-a editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, isi deschide larg portile pentru a ne oferi un spectacol de zile mari. O noua saptamana din show-ul de moda care a cucerit Romania se incheie, dar se incheie intr-un cadru de poveste, intr-un cadru exotic, feminin, care incinge imaginatia tuturor. Am avut pana acum fel de fel de teme, insa cea din aceasta seara le-a pus pe fete la munca in adevaratul sens al cuvantului. Tineti-va bine – tema celei de-a 19-a editii concept este – ,,Tropical – Exotic Glam”, o tema fascinanta, o tema care scoate la suprafata tot ceea ce au de oferit concurentele noastre minunate. Cu ce ne vor surprinde, ce note vor lua, cu ce momente ne vor bucura ochii, dar si ce alte conflicte ies la suprafata, aflam in aceasta seara.
Alex Abagiu: ,,Tropical – Exotic este pentru mine o tema cu iz de vacanta. Inseamna o petrecere undeva pe inserat, torte, plante exotice, cocteiluri colorate, viata, muzica antrenanta, ritmuri pe care poate nu le-am mai auzit – toate acele ingrediente ale unei petreceri superbe la care abia astept sa ajung in vara asta!”.
Sa dam drumul defilarilor!

In editia din 11 august, in cea de-a 19-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Tropical Exotic Glam – cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Aza. Ea a optat in aceasta seara pentru o tinuta sexy, cu alb si auriu, pentru un look “umed”, care i-a pus in evidenta frumusetea naturala. Sa fie, oare, de ajuns? Ramane de vazut.

Pana vom afla care este verdictul juratilor, dar si ce note va obtine Aza, e musai sa mergem in culise, locul unde, dupa cum bine stiti, se intampla magia. Aza a declarat la moment dat ca nu crede in prietenia dintre Jasmine si Andreea, subiect dezbatut astazi de fete, in timp ce se pregateau sa intre in emisiune. Avem parte, insa, de o declaratie socanta in platou.
Jasmine: ,,A fost greseala mea sa ma apropii de Andreea. Oamenii m-au avertizat ca este periculoasa, dar nu am vrut sa cred asta. Am fost avertizata ca atunci cand imi va fi lumea mai draga.. ma va ataca!”. La ce consens au ajuns fetele, cine cu cine se mai imprieteneste si ce replica are Andreea, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました