Bravo, ai stil! – Constantia surprinde jurat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia surprinde jurat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia surprinde jurat…

ES
Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juratii cu look-ul modern: ,,Ai ales foarte bine piesele!"
Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juratii cu look-ul modern: ,,Ai ales foarte bine piesele!”

Editia din 2 aprilie a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8, ne-o aduce in fata micilor ecrane pe Constantia, in varsta de 21 de ani, nascuta in Bender, Republica Moldova, studenta in anul 2 la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universitatii de Arte Bucuresti (UNArte).
Pasionata de tot ceea ce inseamna arta si frumos, Constantia, picteaza pe haine, iar povestea ei din aceasta seara este una cu totul aparte. Gingasa si finuta, nu ne-am fi putut gandi vreodata ca tanara noastra concurenta merge la un protest impotriva armelor.
Tinuta e perfecta in ochii lui Iris, care nu are mai nimic de comentat, insa greul abia acum vine. Sa defileze tinuta in fata juratilor!
Maurice Munteanu: ,,Geanta ta este atat de urata, incat devine frumoasa in context. Are ceva foarte combinator geanta. Capul imi foarte mult capul. Semeni mult cu Denisa Potecaru, ai si ceva asiatic in acelasi timp!”.
Daca primeste si stele, ce sa mai, Constantia da marea lovitura in prima zi la ,,Bravo, ai stil! – sezonul 8!

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România” intră de astăzi, 2 aprilie, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminica aceasta marchează și lansarea Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din această seara, de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました