Casa Iubirii – CRISTINA, PUSA LA PAMANT DE M… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – CRISTINA, PUSA LA PAMANT DE M… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – CRISTINA, PUSA LA PAMANT DE M…

未分類
Casa Iubirii – CRISTINA, PUSA LA PAMANT DE MIHAELA SI ALINA: ,,Ai fost acaparata de Radu!"
Casa Iubirii – CRISTINA, PUSA LA PAMANT DE MIHAELA SI ALINA: ,,Ai fost acaparata de Radu!”

Bianca a venit astazi in emisiune cu o noua propunere de joc: jeleul aducator de saruturi. Fiecare fata va alege daca vrea sau nu sa puna in practica acest joc, dar nu oriunde, ci in camera rosie. Cine va alege, cine nu va alege, ramane de vazut!
Andreea Mantea se teme sa nu cumva sa se porneasca o furtuna dupa provocarea jeleului.

Mihaela, Alina si Cristina au ceva de impartit.
Alina ar fi spus ca Radu o acapareaza pe Cristina, iar Mihaela ar fi spus ca vorbeste mult, chiar si atunci cand nu trebuie: ,,Si cand nu e vorba despre ea tot se baga. Vede la toata lumea o atitudine nepotrivita”.
Se baga Cristina unde nu-i fierbe oala?
Razboiul a pornit in casa fetelor. Bianca o acuza pe Mihaela ca e plina de fite pe la hotel: ,,Totul se invarte in jurul tau acolo!”.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました