Bravo, ai stil! – Beatrice starneste emotii:… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice starneste emotii:… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice starneste emotii:…

ES
Bravo, ai stil! – Beatrice starneste emotii: ,,Tinuta e cusuta de o persoana draga mie!"
Bravo, ai stil! – Beatrice starneste emotii: ,,Tinuta e cusuta de o persoana draga mie! Datorita ei sunt aici!”

Editia din 2 aprilie a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8, ne-o aduce in fata micilor ecrane pe Beatrice, in varsta de 24 de ani, absolventa a Facultatii de Economie si Afaceri Internationale, din cadrul Universitatii Babes Boylai, Cluj.
Tinuta concurentei Beatrice nu este orice tinuta, ci prima tinuta cu care a urcat pe un podium, in 2017, la prima ei prezentare de moda, caci este si Designer Vestimentar. Este cusuta de o persoana foarte draga inimii ei: ,,Este vorba de vecina mea, din localitatea in care am crescut eu. Mi-am dorit mult sa ajung aici ca sa ma vada! Multumesc!”. ❤

Asa cum suntem deja obisnuiti, celelalte concurente trebuie sa comenteze tinuta. Ce parere vor avea despre ea, ramane, insa, de aflat.
Totusi, marea provocare vine abia in fata juratilor. Cu experienta vasta in domeniul modei si al artei machiajului, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu, au multe sfaturi si idei numai bune de pus in practica.
Asa ca, fetelor, atentie! Ochii si urechile la brigada noastra!

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România” intră de astăzi, 2 aprilie, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminica aceasta marchează și lansarea Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din această seara, de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました