Bravo, ai stil – Alina straluceste pe podium… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil – Alina straluceste pe podium… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil – Alina straluceste pe podium…

ES
Bravo, ai stil – Alina straluceste pe podium! Alex Abagiu critica decolteul: ,,Ai exagerat putin!"
Bravo, ai stil – Alina straluceste pe podium! Alex Abagiu critica decolteul: ,,Ai exagerat putin!”

Editia din 2 aprilie a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8, ne-o aduce in fata micilor ecrane pe Alina, in varsta de 29 de ani, de meserie make-up artist.
Cu o tinuta ce insumeaza, atentie, 2950 de lei, dar si cu stilul ei sexy, vrea sa cucereasca iremediabil si juratii, dar si pe cei de acasa.
Tanara noastra, stralucitoare si la propriu si la figurat, este si casatorita, motiv pentru juratii nostri sa faca ,,recensamantul”. Fetele maritate, mana sus! 🙋

Alina merge in aceasta prima editie la, ce sa vedeti, ,,Bravo, ai stil!”: ,,Sa va explic si cum am ajuns aici! Stateam linistita, eram usor melancolica si m-am gandit ce as putea sa schimb la viata mea. Scria pe televizor – schimbarea de care ai nevoie este Bravo, ai stil! – M-am pus sa dorm si m-am trezit aici!”.
Povestea ca povestea, dar sa aflam si cum comenteaza colegele si juratii tinuta Alinei.
Alexandru Abagiu: ,,Culoare alb functioneaza foarte bine cu cea a pielii tale. Nu stiu ce sa spun despre aplicarea iluminatorului. Sincer sa fiu, ai exagerat putin. Un pont pe care putem sa-l dam mai departe: nu folosim iluminator cu o textura foarte fina pe zona decolteului, caci, adesea, poate fi citit ca fiind traspiratie!”.
Fetelor, luati aminte!

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România” intră de astăzi, 2 aprilie, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminica aceasta marchează și lansarea Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din această seara, de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました