Bravo, ai stil! – Luiza explica de ce a clac… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza explica de ce a clac… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza explica de ce a clac…

未分類
Bravo, ai stil! – Luiza explica de ce a clacat in editia trecuta: ,,Am facut un atac de panica!"
Bravo, ai stil! – Luiza explica de ce a clacat in editia trecuta: ,,Am facut un atac de panica! Totul e nou pentru mine”

In editia din 5 aprilie, prima concurenta care ne incanta privirile este Luiza, care astazi este mult mai bine decat ieri.
In aceasta seara, Luiza merge la firma de IT la care lucreaza, insa nu imbracata oricum, ci altfel, pentru ca este vineri si ii este permis. S-a indragostit de colegul ei, de aceea a si abordat o tinuta mai sexy.

Ieri, emotiile au coplesit-o pe Luiza. Era deja cu moralul la pamant, iar verdictul juratilor a demoralizat-o si mai tare. Totul este nou pentru ea si are nevoie de timp sa se adapteze. Totusi, promite sa fie mult mai stapana pe sine decat pana acum.
Luiza a lasat in urma ei si un val de comentarii. Jasmine este de parere ca reactia colegei a fost prea exagerata: ,,Mi-a parut rau, dar consider ca este o reactie exagerata!”.
Totusi, tinuta este importanta, asa ca trebuie sa aflam si parerea despre ea, despre ceea ce azi a propus Luiza.
Jasmine: ,,Imi place zona capului. Iti sta foarte bine cu putin machiaj si parul natural!”.

Ce spun, insa, juratii? Sunt si ei incantati? Azi vor avea de dat un verdict pozitiv?
Alex Abagiu este de aceeasi parere ca Jasmine si se bucura ca Luiza este astazi mult mai pozitiva: ,,Aceasta este atitudinea pe care o vreau de la oricare dintre voi! De evoluat, evoluezi! E mult mai luminoasa fata. Fericirea este cel mai bun fard. E de bine. Tine-o tot asa!”.
Ce au de spus Maurice Munteanu si Raluca Badulescu despre tinuta propusa de Luiza, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました