Bravo, ai stil! – Sorina, look total diferit… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Sorina, look total diferit… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Sorina, look total diferit…

ES
Bravo, ai stil! – Sorina, look total diferit! ,,Este cea mai buna tinuta pe care ai purtat-o!"
Bravo, ai stil! – Sorina, look total diferit! Maurice: ,,Este cea mai buna tinuta pe care ai purtat-o!”

Suntem in cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am facut cunostinta cu cele 10 fete care se lupta pentru titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, pentru ravnita coroana, dar si pentru premiul in bani.
Nu uitati sa ne urmariti de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. De asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata prin SMS la 1220, doar cu indicativul concurentei favorite.

In editia din 10 aprilie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta oribile este Sorina, care a promis in gala concept ca de astazi schimba foaia, iar tinutele ei nu vor mai fi in aceeasi zona stilista abordata pana acum. S-o fi tinut de cuvant?

In aceasta seara, Sorina a tinut sa-i ofere Ralucai Badulescu un buchet superb de flori, asta pentru ca o admira foarte mult.
Maurice: ,,Ea nu are grija de ele, le mananca cainii si pisicile, asa ca florile le iau eu!”.

Tinuta propusa astazi de Sorina ii place Alinei de la de la degetul mic de la picior pana la ultimul fir de fibra sintetica pe care il are in cap. Andreei, de asemenea, ii place mult tinuta, dar mai mult ii place ca o vede propusa altfel decat ne-a obisnuit pana acum, mult mai moderna fiind tinuta de astazi.
Maurice Munteanu, pe de alta parte, o aseama pe Sorin cu marea actrita Cristina Stamate: ,,Este cea mai buna tinuta pe care ai purtat-o. Te avantajeaza. Imi place aerul ’70-ist!!”.
Si Alex Abagiu, dar si Raluca Badulescu, au avut multe comentarii bune de facut la adresa tinutei din aceasta seara si este evident ca Sorin a primit trei stelute, ceea ce este o evolutie.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました