Bravo, ai stil! – Juratii fac glume pe seama… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii fac glume pe seama… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii fac glume pe seama…

未分類
Bravo, ai stil! – Juratii fac glume pe seama gentii! Luiza evolueaza in ochii Ralucai!
Bravo, ai stil! – Juratii fac glume pe seama gentii! Luiza evolueaza in ochii Ralucai!

Suntem in cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am facut cunostinta cu cele 10 fete care se lupta pentru titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, pentru ravnita coroana, dar si pentru premiul in bani.
Nu uitati sa ne urmariti de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. De asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata prin SMS la 1220, doar cu indicativul concurentei favorite.

In editia din 10 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Luiza, care a avut parte de o saptamana zbuciumata: cu stele, fara stele, cu lacrimi, fara lacrimi.
Speram ca a inceput saptamana cu dreptul si va reusi sa creeze cele mai frumoase stilinguri.

In aceasta seara, Luiza merge la vizionarea unui hotel. S-a angajat ca designer la amenajarea unui hotel, asa ca se intalneste cu directorul pentru a stabili toate detaliile.
Beatrice: ,,Imi place foarte mult partea de sus. Mi se pare ca ai dat gres cu incaltarile si geanta!”.
Iris are foarte multe cuvinte de lauda, insa, la fel, geanta nu o da pe spate. Daca ii va da pe jurati, ramane de aflat.

Ajunsa in fata juriului, geanta Luizei este motiv de glume: ,,Este de o pocenie rara! Cu sandalele-cizme poti face multe. Ca sa functioneze, trebuia sa le inlocuiesti!”. Per total, look-ul Luizei este aplaudat de Maurice. Aplauzele vin si de la Alex Abagiu.
Raluca Badulescu: ,,Fara discutie, este una dintre cele mai flatante tinute pentru silueta ta!”. Primeste sau nu primeste Luiza cele trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました