Bravo, ai stil! – Nimic nu-i scapa lui Mauri… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Nimic nu-i scapa lui Mauri… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Nimic nu-i scapa lui Mauri…

未分類
Bravo, ai stil! – Nimic nu-i scapa lui Maurice: ,,Constantia, puiule, ai eticheta pe talpa!"
Bravo, ai stil! – Nimic nu-i scapa lui Maurice: ,,Constantia, puiule, ai eticheta pe talpa!”

Suntem in cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am facut cunostinta cu cele 10 fete care se lupta pentru titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, pentru ravnita coroana, dar si pentru premiul in bani.
Nu uitati sa ne urmariti de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. De asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata prin SMS la 1220, doar cu indicativul concurentei favorite.

In editia din 10 aprilie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Constantia. Daca in gala a fost scufita rosie, suntem curiosi ce tinuta a abordat în cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!”.

In aceasta seara, Constantia merge la o petrecere privata, iar acolo il vede pe baiatul de care ii place de mult amar de vreme. Merge sa-l salute, apare iubita lui, dupa care isi da seama ca merita si poate mai mult.
Si cum nimic nu ii scapa lui Maurice, ochiul critic observa ca pe talpa incaltarilor Constantiei inca mai exista eticheta.

Carina vede tinuta Constantiei mult mai buna fara geaca si fara pantofi, in rest, e ok. In schimb, Maurice vede tinuta putin necontrolata: ,,Nu ma deranjeaza ideea de-a asocia dantela cu un cropp si o jacheta vintage, dar as fi vrut sa vad altceva in partea de sus!”. Un make-up extravagant, spune Alex Abagiu, ar fi salvat tinuta.
Daca primeste Constantia stelute sau nu, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました