Bravo, ai stil! – Beatrice nu a stiut sa se … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice nu a stiut sa se … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice nu a stiut sa se …

ES
Bravo, ai stil! – Beatrice nu a stiut sa se puna in valoare! ,,Va pociti singure! Tu esti splendida"
Bravo, ai stil! – Beatrice nu a stiut sa se puna in valoare! ,,Va pociti singure. Tu esti o femeie splendida”

Suntem in cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am facut cunostinta cu cele 10 fete care se lupta pentru titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, pentru ravnita coroana, dar si pentru premiul in bani.
Nu uitati sa ne urmariti de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. De asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata prin SMS la 1220, doar cu indicativul concurentei favorite.

In editia din 10 aprilie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Beatrice, concurenta care a avut parte de o saptamana cu suisuri si coborasuri, de o gala nu tocmai reusita, insa care speram ca a ambitionat-o si mai mult.

In aceasta seara, Beatrice merge la terapie pentru a scoate veninul: ,,Cum e foarte multa tensiune…eu sunt un om bun, dar cand e multa tensiune devin rea, asa ca vreau sa scap de veninul acesta!”.
Despre tinuta, Constantia are o parere buna despre tinuta propusa de Beatrice, insa Iris are cateva comentarii de facut: ,,As fi simtit nevoia de volum in partea de jos, mai ales ca tu esti inalta. Ai ceva cu albul si cu accentele de alb! As fi facut-o mult mai colorata!”.

Beatrice isi doreste maximul de stelute, asa ca le marturiseste juratilor ca a mers in aceasta seara pe o tinuta sigura, mai ales ca este si realizat de ea costumul. Din punctul de vedere al Ralucai Badulescu, tinuta este reusita.
Alex Abagiu, insa, are destul de multe observatii de facut: ,,Daca in fata e bine organizat acest compleu, in spate nu mai este. Imi place ca ai scapat de alb macar la partea de beauty!”.
Ce spune, insa, si Maurice Munteanu despre tinuta propusa de concurenta noastra, aflam din acest material.
Primeste sau nu primeste stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました