Bravo, ai stil! – Carina o dezamageste pe Ra… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina o dezamageste pe Ra… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina o dezamageste pe Ra…

ES
Bravo, ai stil! – Carina o dezamageste pe Raluca Badulescu: ,,Tinuta e nefericita cumplit!"
Bravo, ai stil! – Carina o dezamageste pe Raluca Badulescu: ,,Tinuta e nefericita cumplit!”

Suntem in cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am facut cunostinta cu cele 10 fete care se lupta pentru titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, pentru ravnita coroana, dar si pentru premiul in bani.
Nu uitati sa ne urmariti de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. De asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata prin SMS la 1220, doar cu indicativul concurentei favorite.

In editia din 10 aprilie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Carina, care se straduieste sa incerce noi stiluri vestimentare in fiecare zi.

In aceasta seara, Carina profita de faptul ca este ziua ei de nastere, si va merge la o cina cu cei mai apropiati prieteni. Sa fie, oare, aceasta tinuta potrivita pentru a-si serba ziua? Ei bine, asta ne spun colegele ei, insa pana atunci, trebuie sa aflam daca fetele i-au pus Carinei etichete, dar si ce parere au despre corpul ei: ,,Iris ma cataloga drept fata aia frumusica, care se imbraca simpla!”. Mai mult, in culise, Iris a sustinut ca juratii sunt subiectivi atunci cand vine vorba despre tinutele propuse de Carina. Sa fie asta din cauza frumusetii?

Milenei ii place foarte mult accesorizarea tinutei, ii plac sandalele, dar si culoarea aleasa a tinutei: ,,Nu pot sa zic ca ma omor dupa felul in care arata aceasta rochie. Nu-mi place materialul!”.
Sa vedem daca si juratii au de zis ceva de bine. Sunteti curiosi?
In ochii lui Alex Abagiu, make-upul exceleaza: ,,E cea mai frumoasa varianta a ta din tot ce am vazut pana acum!”. I-ar placea, totusi, sa experimenteze mult mai mult. Despre tinuta, juratul prefera sa se abtina complet. Ce vor spune, oare, Raluca Badulescu si Maurice, ramane de vazut. Ce credeti, primeste sau nu primeste stelute astazi?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました