Bravo, ai stil! – Alina a mers la sigur cu t… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alina a mers la sigur cu t… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alina a mers la sigur cu t…

ES
Bravo, ai stil! – Alina a mers la sigur cu tinuta! ,,Parul este pe vechi rau de tot!"
Bravo, ai stil! – Alina a mers la sigur cu tinuta! ,,Parul este pe vechi rau de tot!”

Suntem in cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am facut cunostinta cu cele 10 fete care se lupta pentru titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, pentru ravnita coroana, dar si pentru premiul in bani.
Nu uitati sa ne urmariti de luni pana vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. De asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata prin SMS la 1220, doar cu indicativul concurentei favorite.

In editia din 10 aprilie, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este chiar Alina, care pana acum s-a propus in tinute extrem de sexy, cum este si cea din aceasta seara.

Oare unde merge imbracata asa?
Alina: ,,Merg sa fac colectie de genti si accesorii. Apelez la matusi, bunici!”. Ceea ce este toate bine. Trebuie sa adune, asta pentru a avea si ce prezenta.
Tinuta, clar, este ceva ce ar purta Carina oricand. Ceea ce ar fi facut, in schimb, ar fi renuntat la parul pe spate si l-ar fi prins intr-o coada.

Daca tinuta a fost pe placul concurentelor, este si pe placul Ralucai Badulescu: ,,Nu pot sa spun ca ai gresit ceva. Este o tinuta super safe. Rar aici vezi o geanta frumoasa, iar parul este pe vechi rau de tot!”.
Alex Abagiu o vede pe Alina leita cu Raluca Badulescu, iar daca pana acum totul a fost bine si frumos, pregatiti-va pentru jurizarea lui Maurice Munteanu!
Ce credeti, primeste Alina trei stelute sau nu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました