Bravo, ai stil! – Constantia are potential, … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia are potential, … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia are potential, …

ES
Bravo, ai stil! – Constantia are potential, dar nu si-l valorifica! Raluca: "Nu te straduiesti!"
Bravo, ai stil! – Constantia are potential, dar nu si-l valorifica! Raluca: “Nu te straduiesti!”

In editia din 11 aprilie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Constantia, ,,Tanti”, cum o alinta Maurice: ,,Cred ca ne-a pregatit Tanti un dans si o defilare!”.

In aceasta seara, Constantia merge la un restaurant cu specific italienesc, asta pentru ca are reuniunea cu ai ei colegi din generala.
Luiza ar fi vrut sa vada o pata de culoare la tinuta tinerei: ,,As fi adaugat o geanta portocalie. Pari asa, o copila!”.
Ce vor, spune, insa juratii! Cu siguranta Maurice a pregatit o jurizare ampla!

Raluca Badulescu aseamana tinuta Constantiei cu vestitele mileuri ale bunicilor nostri. Pe de alta parte, o vede ca se straduieste si crede ca are un potential mare, dar nu si-l valorifica.
Accesorizarea lipseste, spune Maurice, ceea ce este gresit. Modelul jeansului, piesa momentului, spune juratul nostru: ,,Ai reusit cea mai normala si fireasca tinuta. E foarte buna!”. Pe partea de beauty, oare ce noutati mai aflam de la Alex Abagiu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました