Bravo, ai stil! – Andreea si Carina, conflic… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea si Carina, conflic… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea si Carina, conflic…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea si Carina, conflict de la o punga cu haine! Are Andreea stilist sau nu?
Bravo, ai stil! – Andreea si Carina, conflict de la o punga cu haine! Are Andreea stilist sau nu?

In editia din 12 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Andreea, concurenta cea mai controversata a sezonului 8 ,,Bravo, ai stil!”. Maurice Munteanu, Alex Abagiu, Raluca Badulescu, dar si unele dintre concurente, cred cu tarie ca Andreea lucreaza cu un stilist, insa pana la aflarea cu exactitate a acestei presupuneri, nu ne ramane decat sa o felicitam pentru evolutie.

In aceasta seara, Andreea merge in Paris si se plimba prin toate locurile unde s-a filmat Emily in Paris.
Pana la jurizarea tinutei, trebuie sa aflam ce pachet a primit azi Andreea, la studio. Carina este cea care a observat asta, iar punga misterioasa a devenit subiect de discutie in culise.
Carina: ,,Se intampla sa-ti uiti ceva acasa, dar nu in fiecare zi. Asta inseamna ca cineva o ajuta. Coletul primit de Andreea starneste multe controverse. Alina, pe de alta parte, ii ia apararea colegei: ,,Mi se intampla si mie. Am luat-o pe sora mea la Bucuresti si cred ca vine de cate trei pe zi aici!”.

Pana la momentul in care vor exista dovezi ca Andreea colaboreaza cu cineva, asta daca chiar se intampla, aflam verdictul juratilor.
Alex Abagiu nu e un fan al tinutei pe care Andreea o propune in aceasta seara, iar in ceea ce priveste machiajul nu-i prea inspira nimic.
Ce vor spune, insa, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました