Bravo, ai stil! – O curea de cristale nu aju… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – O curea de cristale nu aju… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – O curea de cristale nu aju…

未分類
Bravo, ai stil! – O curea de cristale nu ajuta intodeauna! Carina ramane in aceeasi zona?
Bravo, ai stil! – O curea de cristale nu ajuta intodeauna! Maurice, dezamagit: “N-ai schimbat nimic, esti in aceeasi zona!”

In editia din 12 aprilie, ultima concurenta care ne incanta privirile este Carina, super sexy, propusa, din nou cu forme de invidiat la vedere.

In aceasta seara, Carina merge la un restaurant foarte frumos din Italia, insa nu singura, cu mireasa ei, Constantia. Merge sau nu merge?
Daca tot a venit vorba despre Constantia, tanara isi da cu parerea si despre tinuta. In locul sandalelor pe care le poarta, ar fi pus niste sandale din lac, tot negre. Parul de Ileana Cosanzeana nu o incanta, dar ii sta bine. Pe de alta parte, Jasmine nu este data pe spate de gentuta Carinei.

Dupa ce vazut tinuta Carinei, si Raluca Badulescu vrea sa mearga alături de ea la restaurantul din stanca. Intr-adevar, frumusetea ei nu poate trece neremarcata, insa degeaba esti frumoasa la ,,Bravo, ai stil!” daca nu iesi din zona stilistica care te reprezinta.
Ce spune, insa, si Alex Abagiu despre make-up, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました