Bravo, ai stil! – Sorina, cameleonica si ind… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Sorina, cameleonica si ind… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Sorina, cameleonica si ind…

未分類
Bravo, ai stil! – Sorina, cameleonica si indrazneata! Rujul negru, un pic prea mult?!
Bravo, ai stil! – Sorina, cameleonica si indrazneata! Rujul negru, un pic prea mult?!

In editia din 12 aprilie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Sorina, din ce din ce mai schimbata, una dintre concurentele cameleonice ale sezonului 8 ,,Bravo, ai stil!”.

,,Bravo, ai stil!” a scos din Sorina ce a fost mai bun pana acum, insa sa vedeti de acum inainte ce va propune concurenta noastra. E pregatita sa incerce cat mai multe coafuri, cat mai multe tipuri de make-up, cat mai multe look-uri pe care in viata de zi cu zi nu prea are unde si cum sa le poarte, si sa-si iasa total din zona de confort.
In aceasta seara, Sorina merge la Londra, asta pentru ca trebuie sa-si caute materiale noi pentru tinute, materiale mult mai sofisticate decat cele pe care le pregatise inainte sa inceapa filmarile.
Carina: ,,Este o tinuta indrazneata, imi place mult, dar ma sperie rujul. Cred ca e prea mult!”.

Sa vedem ce spun si juratii despre noul look al Sorinei.
Cosmarul continua pentru Raluca: ,,Ce fac daca apareti asa la mine la usa?”. Jurata noastra apreciaza faptul ca Sorin a schimbat total stilul in care s-a prezentat timp de 1 saptamana. Si Maurice vede schimbarea, insa nu-i place lookul. Curiosi suntem si despre parerea pe care Alex Abagiu o are despre make-up. Sa fie de bine, sa fie de rau? Ce spune despre rujul negru?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました