Bravo, ai stil! – Indrazneala Constantiei so… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Indrazneala Constantiei so… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Indrazneala Constantiei so…

未分類
Bravo, ai stil! – Indrazneala Constantiei socheaza! Tinuta, aspru criticata: ,,Planeaza incropeala"
Bravo, ai stil! – Indrazneala Constantiei socheaza! Tinuta, aspru criticata: ,,Planeaza o incropeala”

In editia din 13 aprilie, prima concurenta care defileaza si ne incanta privirile este Constantia, astazi cu un look total diferit.
Daca pana acum ne-a aratat latura ei mai romantica, iata ca astazi trece intr-o alta extrema ei, super propusa, cu formele la vedere, ne arata si o alta versiune a ei.

In aceasta seara, Constantia merge la un shooting foto in fusta scurta si latex. Asa a vrut-o fotograful, spune ea, care ii si este vechi prieten, doar ca pe actualele prietene le-a cam socat in culise.
Raluca Badulescu: ,,Ai socat tot Kanal D2!”.
Jasmine este de parere ca atunci cand tai un maiou in doua nu prea are cum sa fie un styling, ci da mai mult in vulgaritate. In scoli, Alina o felicita pentru curajul de-a se imbraca in acest mod: ,,Doar ca ce porti tu nu prea are cum sa fie o tinuta!”.

Sa vedem, insa, si ce spun juratii despre tinuta, despre curaj si stilingul propus in aceasta seara de Constantia.
Alex Abagiu: ,,Imi place ce ai facut cu machiajul ochilor. Ca sfat personal, cand folosesti tipul asta de cat eye, nu aplici altceva sub ochi!”.
Legat de tinuta, pe Maurice il duce cu gandul la o cotidusa. Ce este aceea, poate ne lamureste chiar el. Ce credeti, primeste sau nu primeste stele in aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました