Bravo, ai stil! – Stylingul Sorinei, pe plac… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Stylingul Sorinei, pe plac… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Stylingul Sorinei, pe plac…

未分類
Bravo, ai stil! – Stylingul Sorinei, pe placul Ralucai: ,,Nu exista fusta prea scurta, ci doar…"
Bravo, ai stil! – Stylingul Sorinei, pe placul Ralucai: ,,Nu exista fusta prea scurta, ci doar lucruri care ne vin bine sau nu!”

In editia din 13 aprilie, cea de-a doua concurenta la defilare este Sorina. Daca ieri nu prea a avut noroc cu tinuta, poate va avea azi.

In aceasta seara, Sorina doarme la Jasmine, asta pentru ca in ultimele doua editii a cam intarziat. Stim cu totii cum e cu traficul din Bucuresti. Si daca tot vor avea ele o seara de fete, merg si la club, iar de la club la filmari. Vor rezista, oare?
Beatrice ar vrea sa comenteze tinuta propusa de Sorina, insa nu poate. A ramas fara cuvinte.
Constantia: ,,E o tinuta buna. Mi-ar fi placut sa conturezi mai mult ochii!”.

Sorina nu prea obisnuieste sa poarte fuste scurte, de aceea se simte putin incordata in ea. Raluca Badulescu, insa, o sfatuieste sa poarte fuste si mai scurte de atat: ,,Iti vine bine. Nu inteleg ce se intampla cu generatia asta. Exista doar lucruri care ne vin bine sau nu!”.
Ce spune, insa, Maurice despre tinuta, dar ce spune si Alex Abagiu despre make-up si hair, aflam chiar din acest material. Ce credeti, a dat Sorina lovitura? Primeste trei stele sau nu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました