Bravo, ai stil! – Alina e ca o bomboana! Mau… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alina e ca o bomboana! Mau… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alina e ca o bomboana! Mau…

ES
Bravo, ai stil! – Alina e ca o bomboana! Maurice: ,,Ai o chestie amuzanta, dar fresh!"
Bravo, ai stil! – Alina e ca o bomboana! Maurice: ,,Ai o chestie amuzanta, dar fresh!”

In editia din 13 aprilie, Alina este ultima concurenta care ne incanta privirile. Pana acum sexy si propusa, azi pe roz, de parca ar fi o bomboana.

In aceasta seara, Alina vrea sa indulceasca pe toata lumea, de aici si tinuta roz. Se stie deja ca rozul este asociat cu iubirea, insa in psihologia culorilor este un semn de speranta, in cazul Alinei, speranta ca va primi trei stele de la jurati.
Andreea: ,,Imi place tinuta, imi place parul. Incaltarile mi se par nepotrivite!”. In viziunea lui Beatrice, piesele nu prea merg bine impreuna, insa ea e foarte frumoasa si fresh.

I-o fi indulcit Alina pe jurati? Ramane de vazut.
Alina straluceste in gata juratilor. Raluca Badulescu este fascinata de frumusetea concurentei si, pentru a-i raspunde Andreei, spune ca daca ar fi optat pentru niste pantofi cu toc, ar fi dus tinuta intr-o zona vulgara.
Maurice: ,,Ai iesit complet din zona ta. Proportiile sunt cele potrivite. As fi pus altceva in picioare. Ai o chestie amuzanta si fresh!”.
Ce spune Alex despre partea de beauty, ramane de aflat din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました