Bravo, ai stil! – Look-ul Sorinei impresione… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Look-ul Sorinei impresione… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Look-ul Sorinei impresione…

ES
Bravo, ai stil! – Look-ul Sorinei impresioneaza: "Esti singura care a facut styling!" 5 pe linie!
Bravo, ai stil! – Maurice, impresionat de look-ul Sorinei: “Esti singura care a facut styling in seara asta!” 5 pe linie!

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

A cincea concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Sorina, o concurenta care a avut o saptamana nu ca buna, foarte buna. A tinut cont de sfaturile juratilor, a schimbat mult, a exportat noi zone stilistice, iar ceea ce ne va prezenta azi, clar nu este din zona ei de confort, ceea ce este de apreciat.

Conceptul ,,Disco” ne aduce in fata o alta Sorina, o Sorina mult mai indrazneata, blonda, cu un look total diferit de cel cu care am fost pana acum obisnuiti. Daca se si incadreaza, insa, in tema, aflam de la juratii nostri, dar si de la celelalte colege care trebuie sa-si dea cu parere. Le place, nu le place?
Carina: ,,Imi place mult, mai putin trena. Daca mergi la distactie nu prea o sa poti sa te misti. Esti o aparitie!”.

Propunem sa nu-i mai lasam pe jurati sa astepte. E cazul sa aflam si ce parere au ei despre ceea ce a propus Sorina in aceasta gala.
Maurice Munteanu: ,,Nu pot sa nu remarc faptul ca pana acum esti singura concurenta care a facut stiling!”. E de la sine inteles totul. O singura replica anticipeaza notele juratilor: 5 pe linie!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました