Bravo, ai stil! – Juriul, dezamagit de Carin… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juriul, dezamagit de Carin… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juriul, dezamagit de Carin…

ES
Bravo, ai stil! – Juriul, dezamagit de Carina! "Ti-ai facut un deserviciu!" 1 pe linie!
Bravo, ai stil! – Juriul, dezamagit de Carina! “Ti-ai facut un deserviciu!” 1 pe linie!

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

A treia concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Carina, una dintre concurentele care a surprins placut cu al ei corp de invidiat, insa care a cam dat gres cu tinutele propuse. Daca se va ridica la asteptarile juratilor in aceasta seara, daca primeste note mari, ramane de vazut. Pana atunci, insa, sa aflam ce spun ale ei colege. Se incadreaza in tema ,,Disco” sau nu?
Conflictul dintre Carina si Andreea se aprinde din nou, asta din cauza ca, in culise, Crina a spus ca Andreea nu prea isi merita locul aici.
Andreea: ,,Suntem intr-un concurs despre stil. Tinuta ta nu-mi place. Mi se pare si putin, nici materialul nu-mi place!”.

Daca se incadreaza in tema sau nu, asta doar juratii decid. Salopeta ca salopeta, ii vine turnata, insa peruca o sperie pe Raluca Badulescu: ,,Ce e cu peruca in cap?”. Alex Abagiu, pe de alta parte, e socat de ceea ce a ales sa propuna la nivel de beauty: ,,Ai tot ce iti trebuie. Ti-ai facut un deserviciu. Nu regasesc tema, iar peruca este ceva oribil!”. Ce spune, oare, si Maurice Munteanu, dar si ce note primeste in aceasta seara, in cea de-a doua gala concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました