Bravo, ai stil! – Alina are prea multe eleme… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alina are prea multe eleme… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alina are prea multe eleme…

未分類
Bravo, ai stil! – Alina are prea multe elemente in tinuta! "Styling-ul pare facut de un stilist!"
Bravo, ai stil! – Alina a introdus prea multe elemente in tinuta! Beatrice: “Styling-ul pare facut de un stilist!”

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

A opta concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Alina, una dintre concurentele a carei evolutie este evidenta. Daca si in aceasta seara va reusi sa se ridice la asteptarile juratilor, ramane de vazut. Pana atunci, insa, aflam ce spun celelalte concurente despre propunerea in aceasta seara.
Ne ridicam niste semne de intrebare dupa interventia lui Beatrice. A fost sau nu a fost Alina ajutata de un stilist? Beatrice asta crede.
Sorina: ,,Foarte tare!”.

Raluca Badulescu o vede pe Alina pe zi ce trece tot mai competitiva, de aceea tine sa o felicite pentru acest aspect, dar si pentru dansul pus in scena: ,,Esti din carapace. In aceasta tinuta disco, ai facut un fel de salata. Ce aveti cu albastrul?”. Intentia este buna, spune Maurice, iar Alex o felicita pentru ca a optat pentru un fard albastru in aceasta seara, la acesta tinuta.
Ce note primeste Alina in aceasta seara, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました