Bravo, ai stil!-Milena vs Constantia, conflictul n… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil!-Milena vs Constantia, conflictul n… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil!-Milena vs Constantia, conflictul n…

未分類
Bravo, ai stil!-Milena vs Constantia, conflictul nominalizarilor!"A spus ca sunt cea mai antipatica"
Bravo, ai stil! – Milena vs Constantia, conflictul nominalizarilor! “A spus ca sunt cea mai antipatica!” Maurice compara salopetele fetelor: “Salopeta pe care o prezinta Milena este net superioara fata de cele doua!”

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

A sasea concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Milena. Despre ea, am invatat un lucru si anume ca indiferent cat de proasta ar fi ziua, ca ploua, ninge sau e soare, indiferent ca ia calificative pozitive sau nu, note mari sau mici, nu isi pierde zambetul de pe buze, este optimista, are energie buna si se bucura de tot ceea ce inseamna aceasta competitie. Suntem curiosi cu ce ne mai surprinde de data aceasta. Voi nu? Daca da, atunci nu pierdeti vremea si dati click pe material.
Totusi, pana la aflarea verdictului din partea juratilor, trebuie sa vedem ce parere au si celelalte concurente despre ceea ce propune in aceasta seara Milena.
Jasmine: ,,Nu prea-mi place!”. Asta nu suna bine.

Raluca Badulescu: ,,Milena, de ce iti bati joc de tine? Ce cauti cu papucii, sabotii aceia de anii ’70? E nenorocire. Piesele sunt urate rau!”. Surprinzator sau nu, Maurice e fiert pe tinuta: ,,Salopeta mi se pare net superioara celor purtate de Luiza si Carina!”. Ce parere are, oare, si Alex Abagiu despre make-upul ales, dar si ce note va primi concurenta, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました