Bravo, ai stil! – Jasmine vrea sa fie mai du… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine vrea sa fie mai du… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine vrea sa fie mai du…

ES
Bravo, ai stil! – Jasmine vrea sa fie mai dura! A inceput schimbarea prin stilul vestimentar!
Bravo, ai stil! – Jasmine vrea sa fie mai dura! A inceput schimbarea prin stilul vestimentar!

In editia din 20 aprilie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este chiar Jasmine, concurenta care a dat o in bara cu tinuta propusa ieri. Oare azi va avea mai mult noroc?

Jasmine nu merge in aceasta seara intr-un loc neaparat special. Multa lumea i-a spus in ultima perioada ca este mult prea linistita, ca nu e foarte vocala, ba ca e prea sensibila. Vrea sa fie mai dura, asa ca incepe acest demers prin vestimentatie. Ii va iesi, oare?
Sorina: ,,Eu as fi schimbat bocancii, accesoriul de pe cap, cerceii nu mi se par corect plasati!”. Iris vede un look usor prafuit. Daca e de bine sau nu, aflam asta de la jurati.

Raluca Badulescu: ,,Ceea ce ai facut tu astazi este o incropeala nefericita. Bocancii nu sunt bocanci. Fusta de tull te lateste, esti imensa!”. Ce parere au insa si Maurice Munteanu, dar si Alex Abagiu despre ce propune astazi Jasmine, aflam din acest material. Va reusi ea sa primeasca stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました