Bravo, ai stil!- Juratii, suparati pe Constantia: … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil!- Juratii, suparati pe Constantia: … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil!- Juratii, suparati pe Constantia: …

ES
Bravo, ai stil!- Juratii, suparati pe Constantia: ,,Ori ne iei la misto, ori nu respecti competitia"
Bravo, ai stil! – Juratii, suparati pe Constantia: ,,Ori ne iei la misto, ori nu respecti competitia!”.

Am intrat in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8. Am trecut de prima gala eliminatorie, gala in care Jasmine a parasit competitia, ea fiind cea mai putin votata concurenta de catre telespectatori. Si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi si tristete, insa acestea sunt regulile. Speram ca in aceasta saptamana sa vedem tinute fabuloase, pe placul juratilor si care sa se ridice la pretentiile lor, caci, de la o saptamana la alta, se vrea tot mai multa munca si tinute tot mai complexe.

In editia din 24 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Constantia, ,,Tanți”, asa cum o alinta juratii. Daca astazi se va ridica la asteptarile lor, ramane de vazut.

Dupa ce data trecuta a fost la mici in Obor si a defilat pe piesa lui Margineanu, acesta i-a propus sa mearga cu el Oktoberfest, la o bere.
Gluma, gluma, insa spiritele se incing foarte tare in momentul in care fetele preiau cuvantul. Alinei nu-i place faptul ca, de fiecare data, Constantia comenteaza despre tinutele ei ca sunt prea simple: ,,Pentru ea, orice facem noi nu e suficient. Daca ar avea oglinda, cum si-ar comenta tinuta?”. Faptul ca tanara concurenta a ales mai mult sa se costumeze nu le pica bine celor ce isi dau interesul pentru a inchega outfituri cat mai complexe si variate.

Ce spun, insa, juratii ramane de vazut.
Alex Abagiu: ,,Tinuta ta arata a costum. Ce stelute crezi ca ai lua de la jurati? Ce asteptari ai de la tinuta? Nu ne jucam aici. Suntem la o emisiune serioasa. Esti imbracata din cap pana-n picioare intr-un costum!”. Verdictul nu e tocmai imbucurator, insa poate maine Constantia ne va surprinde cu o tinuta mult, mult mai buna.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました