Bravo, ai stil! – Discutiile aprinse dintre … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Discutiile aprinse dintre … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Discutiile aprinse dintre …

ES
Bravo, ai stil! – Discutiile aprinse dintre Carina si Andreea continua! ,,Nu isi da interesul"
Bravo, ai stil! – Discutiile aprinse dintre Carina si Andreea continua! ,,Nu isi da interesul”

Am intrat in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8. Am trecut de prima gala eliminatorie, gala in care Jasmine a parasit competitia, ea fiind cea mai putin votata concurenta de catre telespectatori. Si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi si tristete, insa acestea sunt regulile. Speram ca in aceasta saptamana sa vedem tinute fabuloase, pe placul juratilor si care sa se ridice la pretentiile lor, caci, de la o saptamana la alta, se vrea tot mai multa munca si tinute tot mai complexe.

In editia din 24 aprilie, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Carina, ultima, dar nu cea din urma.

In aceasta seara, Carina merge la un meci de handbal feminin, la Sala Polivalenta din Bucuresti. De data aceasta nu joaca, insa le sustine pe cele mai talentate fete.
Intorcandu-ne la editia eliminatorie, cea de vineri, Carina trebuie sa ne spuna daca votul Andreei a surprins-o sau nu. In culise, fetele au discutat aprins pe acest subiect, subiect care a continua sa fie dezbatut si in platou. Andreea considera ca votul a fost dat pe buna dreptate, asta din cauza ca a ei colega nu iese din zona de confort si nu prea isi da interesul. Daca chiar e asa, asta ne vor spune juratii. Ce parere au ei despre tinuta, aflam chiar acum.
Raluca Badulescu: ,,Tinuta pe care o porti este buna, imi place! Incercati sa luati sacouri de la femei oversized, nu de la barbati. Bravo, Carina!”.
Daca primeste Carina stele sau nu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました