Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juriu… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juriu… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juriu…

ES
Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juriul! ,,Printre cele mai bune tinute vazute in acest sezon"
Bravo, ai stil! – Constantia surprinde juriul! ,,Este una dintre cele mai bune tinute vazute in acest sezon!”

In editia din 26 aprilie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Constantia, astazi toata in negru. Pentru ca nu a reusit sa devina doamna Munteanu, intre timp s-a maritat, insa sotul a decedat.
Raluca Badulescu: ,,Ba ce noroc pe tine. Avea si banisori?”.

In aceasta seara, pentru ca a fost data in judecata de catre familia lui, Constantia merge la tribunal, asa.. indoliata. Daca tinuta este potrivita sau nu, ne spune chiar Alina: ,,Nu-mi place rochia, nici materialul. Baticul arata urat din spate!”. Sa fie acesta un comentariu dat din cauza ca si Constantia ii critica mereu tinutele?

Daca juratii vor avea o alta parere, ramane de vazut.
Alex Abagiu: ,,Dar ce avem noi aici, Constantia? Asa ma lega pe mine mama la cap cand aveam oreion. In rest, prefer sa ma abtin!”. Daca Alex Abagiu s-a abtinut din a comenta tinuta, Maurice marturiseste ca draga noastra Constantia are cea mai mare versatilitate stilistica: ,,Este de departe cea mai buna tinuta din platou!”.
Ce sa mai, doar vorbe de lauda, insa primeste sau nu primeste Constantia trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constatia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました