Bravo, ai stil! – Luiza a RABUFNIT dupa juri… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza a RABUFNIT dupa juri… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza a RABUFNIT dupa juri…

未分類
Bravo, ai stil! – Luiza a RABUFNIT dupa jurizarea Carinei: ,,A fost urat cum ai spus ca tinuta…."
Bravo, ai stil! – Luiza a RABUFNIT dupa jurizarea Carinei: ,,A fost urat cum ai spus ca tinuta mea e mai urata decat a ta!”

In editia din 26 aprilie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Carina, toata in roz, asa cum ii place Ilincai Vandici sa spuna: ,,Roz este ea si roz e lumea toata!”. Sunteti curiosi unde merge Carina imbracata asa, cu aceasta culoare tipatoare?

Ei bine, in aceasta seara, Carina merge la un maraton de mancat pizza. Daca va iesi pe primul loc, va castiga o excursie in Italia, pe Coasta Amalfi, de aici si tinuta super eleganta si sofisticata. Voi cata 🍕 ati putea manca?
Despre tinuta, Constantia isi spune parerea: ,,La geanta nu-mi place manerul creponat. Iti vine foarte bine culoarea si compleul. Imi place ca ti-ai pus ceva in urechi. La sandale, tocul e in regula si as fi schimbat geanta. In rest, e bine!”. Alinei ii place si ei tinuta, insa nu ezita sa puncteze faptul ca e doar un compleu.

Abia in fata juratilor vine adevarata provocare. Ce vor spune ei, aflam chiar din acest material.
Maurice: ,,Ai un chip foarte frumos si un zambet foarte splendid, dar uite ca albul e un alb prea optic pentru acest roz. La genul acesta de pantaloni, nu trebuia sa pui aceste sandale!”. Fetelor, luati pixul si carnetelul si notati. Jurizarea Carinei se lasa cu multe sfaturi pretioase. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu despre aparitia din aceasta seara a concurentei, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました