Bravo, ai stil! – IRIS, APARITIE INDRAZNEATA… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – IRIS, APARITIE INDRAZNEATA… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – IRIS, APARITIE INDRAZNEATA…

未分類
Bravo, ai stil! – IRIS, APARITIE INDRAZNEATA! Alex: ,,Ma duci cu gandul la Dakota Johnson!"
Bravo, ai stil! – IRIS, APARITIE INDRAZNEATA! Alex: ,,Ma duci cu gandul la Dakota Johnson!”

Am ajuns si in cea de-a patra gala ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, o gala incendiara, plina de senzualitate, de feminitate, de opulenta si bun gust. Conceptul acestei gale este FEMME FATALE. Femeia fatala nu trebuie sa stie doar sa se imbrace cu bun gust, atitudinea este cea care ii da acest statut. Acest concept le va veni manusa concurentelor care se simt asa, care emana asta prin toti porii. Va promitem multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi!

In editia din 28 aprilie, in cea de-a patra gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Iris, roscata noastra focoasa. In aceasta seara ne-a pregatit un moment cu adevarat memorabil, indraznet, jucaus, sexy si special pentru o asemenea gala, gala concep FEMME FATALE.

Dansul e clar, ne-a innebunit pe toti, insa ii va da pe spate pe jurati si cu tinuta? Asta ramane de vazut. Pana atunci, mergem putin in culise, acolo unde concurentele se cunosc din ce in ce mai bine. Aflam ca Iris si Andreea nu sunt deloc pe aceeasi lungime de unda si au multe motive sa se contrazica. Cum argumenteaza aceasta relatie de colegialitate care scartaie, aflam din acest material.

Cum extrem de importanta este tinuta, trebuie sa aflam si care este verdictul juratilor. A compus Iris un look potrivit si in concordanta cu tema sau nu?
Aparitia indrazneata a lui Iris chiar este apreciata de juriu, deci clar ne asteptam la note mari, exact asa cum ne-a obisnuit in fiecare gala.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました