Bravo, ai stil! – Constantia, suparata pe no… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia, suparata pe no… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia, suparata pe no…

未分類
Bravo, ai stil! – Constantia, suparata pe nominalizarile colegelor: ,,Nu am avut cea mai slaba…"
Bravo, ai stil! – Constantia, suparata pe nominalizarile colegelor: ,,Nu am avut cea mai slaba tinuta!”

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, prima concurenta la defilare este Constantia, una dintre concurentele care au facut furori in gala concept ,,Femme Fatale”. A reusit sa surprinda juriul prin atitudine si siguranta pe care o emana in tinuta aleasa pentru seara speciala. Oare astazi cum se prezinta? Tare suntem curiosi. Daca si voi, atunci dati click pe video pentru a afla! 🤗

Suntem in a cincea saptamana, iar Maurice este tot mai incantat de Tanți. Totusi, trebuie sa aflam unde merge tanara noastra: ,,Merg la o casa de discuri sa inregistrez noul album. Am si unul vechi. Am si noi!”. Daca tinuta este potrivita sau nu, aflam de la fete, insa nu inainte de-a discuta despre faptul ca si in gala trecuta s-a aflat la un pas de eliminare, asta din cauza voturilor colegelor. Constantia a tinut sa mentioneze in culise ca este extrem de suparata si, spune ea, nu merita. Se straduieste sa faca cele mai bune tinute, atat cat ii ies si crede ca nominalizarile fetelor sunt nejustificate, ba chiar suspecte: ,,Nu am avut cele mai slabe tinute. Raportandu-ma la cursul meu, la stelute si punctaj, nu se leaga!”. Oare ce se va intampla si in gala viitoare? E clar, Constantia trebuie sa le arate tuturor de ce este in stare, nu-i asa?

De ce este in stare, insa, ne spun chiar juratii. Cum ultimul cuvant ei il au, dupa ce s-a vorbit despre nominalizari nejustificate si dubioase, Constantia se prezinta in fata celor trei fantastici ai modei.
Raluca Badulescu: ,,Pantalonii imi plac. Te-ai organizat foarte bine. Tinuta de astazi chiar e pe placul meu!”. Chiar si Alex Abagiu are multe cuvinte de lauda la adresa concurentei, insa care este si parerea lui Maurice, dar si daca primeste stele sau nu, aflam din a este material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました