Bravo, ai stil! – Iris, in vizorul Ralucai: … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, in vizorul Ralucai: … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, in vizorul Ralucai: …

未分類
Bravo, ai stil! – Iris, in vizorul Ralucai: ,,Vrei sa te impui ca sefa in fata colegelor!"
Bravo, ai stil! – Iris, in vizorul Ralucai: ,,Imiti foarte multe vorbe si gesturi! Vrei sa te impui ca sefa in fata colegelor!”

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, cea de-a cincea concurenta la defilare este Iris, concurenta care in gala a fost detronata de Luiza. Cu un super vibe, colorata si cu multa, multa energie, Iris defileaza ca o adevarata invingatoare, desi clasamentul a aratat altceva in urma cu cateva seri. Aceasta este atitudinea cea mai potrivita pentru ,,Bravo, ai stil!”. Bravo, Iris! Cum ne va surprinde astazi, ramane de vazut.

In aceasta seara, Iris merge cu Carrie Bradshaw, varianta mai tanara, la toate sh-urile preferate de concurenta noastra. Extrem de colorata, Andreea are doar cuvinte de lauda despre look-ul conturat in aceasta seara de Iris, si o duce cu gandul la prima saptamana de competitie. De aceeasi parere este si Constantia: ,,Tricoul asta e urat. As renunta la geanta galbena. Sunt prea multe culori. Ai flori, o inimioara urata. Nu-mi place!”.

Daca in fata colegelor nu a suprins prea mult, avem asteptari de la jurati. Speram ca macar si sa spuna ceva pozitiv departe tinuta propusa de Iris.
Alex Abagiu: ,,Imi place printul de pe fusta si sandalele. Fata ta este spectaculoasa!”. Pe de alta parte, Raluca Badulescu, lasand putin tinuta la o parte, are de facut o remarca cu privire la comportamentul ei: ,,Dispretuiesti piesa pe care a intrat concurenta Diana. Imiti foarte multe din vorbele pe care le auzi in jurul tau. Preiei foarte multe gesturi, vrei sa fii neaparat o tipa interesanta, extrem de diferita fata de celelalte. Vrei sa te impui ca sefa in fata celorlalte. E treaba voatra. Tinuta de azi nu-mi place!”. Daca primeste Iris stele sau nu, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました