Bravo, ai stil! – Luiza zburda de fericire d… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza zburda de fericire d… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza zburda de fericire d…

未分類
Bravo, ai stil! – Luiza zburda de fericire dupa gala! Schimbarea ei, apreciata de jurati!
Bravo, ai stil! – Luiza zburda de fericire dupa gala! Schimbarea ei, apreciata de jurati!

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, Luiza este cea de-a treia concurenta la defilare, concurenta care a rupt gura targului in gala concept ,,Femme Fatale”. S-a afisat in fata celor din platou si in fata celor din fata televizoarelor mai mult goala, insa curajul ei a fost aplaudat la scena deschisa. Dupa o asemenea prestatie, oare cum ne va mai impresiona astazi? Chiar suntem curiosi.

Dupa ce s-au afisat notele, Luiza a fost plasata, pe meritul si munca ei, in fruntea clasamentului: ,,Imi venea sa sar. Am fost foarte fericita!”. In aceasta seara, Luiza merge in Piata Obor. Vrea sa dea la schimbul unui vot din partea publicului cate o bratara.
Despre tinuta, Milena spune ca ar fi optat pentru o alta geanta, neagra poate, cu o alta forma: ,,Mi se pare interesanta partea de sus. Bratarile parca te strang de mana!”. Nici Carinei nu-i place geanta, deci e clar, in groapa mopsica cu ea. 🙂 Ii place, in schimb, salopeta, iar colegele chiar vad o schimbare: ,,Ea plusa mai mult pe atitudine inainte. Se vede acum ca si-a dat interesul si pe partea stilistica!”.

Daca pe colege le-a incantat, Luiza se prezinta increzatoare si in fata juratilor.
Maurice: ,,Coafura, glitterul de pe pleoape, faptul ca exista acel umar acoperit cu o manusa, celalalt dezgolit..ai sa razi, nici geanta nu-mi displace. Esti concurenta care s-au concentrat pe ce i-am spus. Este un aspect pozitiv!”. Deci, Luiza este pe drumul cel bun. Oare cate stelute primeste in aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました