Bravo, ai stil! – Peruca o dezavantajeaza pe… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Peruca o dezavantajeaza pe… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Peruca o dezavantajeaza pe…

未分類
Bravo, ai stil! – Peruca o dezavantajeaza pe Beatrice! ,,Culoarea ei absoarbe viata din tine!"
Bravo, ai stil! – Peruca o dezavantajeaza pe Beatrice! ,,Culoarea ei absoarbe viata din tine, te imbatraneste!”

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, cea de-a saptea concurenta la defilare este Beatrice, concurenta pe care era cat pe ce sa nu o mai recunoastem. Si-a pus peruca gri – albicioasa, si e gata sa dea juriul pe spate. Va reusi, oare? Desi o strange tare, indura si merge pe vorba din strabuni: ,,Rabda baba la frumusete!”. 💁🏼‍♀

In aceasta seara, Beatrice merge in vacanta, in Mikonos, insa nu singurica, ci cu iubitul. Sa fie, oare, potrivita?
Constantia: ,,Esti foarte palida la fata. Parul este foarte deschis. As fi pus mai multa culoare!”. Totusi, cum parerea juratilor este cea mai importanta, Beatrice se prezinta si in fata lor, iar Alex Abagiu o ia in primire. Peruca o dezavantajeaza total: ,,Mi mi se pare ca te babesti. Nuanta aceasta de gri absoarbe viata din tine. E o varsta la care trebuie sa te bucuri din orice!”. Despre tinuta, insa, aflam ce spun Raluca Badulescu si Maurice Munteanu: ,,As fi renuntat la broderiile de pe vesta. Trimite catre o bisericeasca!”. Daca primeste sau nu primeste Beatrice stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました