Bravo, ai stil! – Iris, decisa sa fie mai re… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, decisa sa fie mai re… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, decisa sa fie mai re…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris, decisa sa fie mai rezervata: ,,Nu vreau sa mai intervin in discutii care…"
Bravo, ai stil! – Iris, decisa sa fie mai rezervata: ,,Nu vreau sa mai intervin in discutii care nu ma privesc!”

O noua zi, noi tinute superbe si, speram, multe stele din partea juratilor. Concurentele s-au pregatit de defilare, s-au pregatit si pentru comentariile juratilor, fie ele bune sau mai putin bune, insa extrem de importante pentru evolutia lor in competitia stilistica. Cine se va ridica la asteptarile lor, ramane de vazut, asa ca fiti alaturi de noi pana la final! Se anunta si multe surprize!

In editia din 2 mai, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Iris, azi dintr-o zona magica, mistica. Oare azi este un elf sau urechile false fac parte din poveste? Pentru a afla, e musai sa urmariti acest material. Urmeaza multe surprize.

De-a lungul vietii, tatal i-a indeplinit multe dorinte, asa ca a venit si randul ei sa faca asta: ,,L-am intrebat daca ii place tinuta mea si mi-a zis ca imi lipsesc urechile de elf. De aceea le-am si pus!”.
Pana aflam daca tinuta este pe placul colegelor si a juratilor, mergem in culise. Daca va aduceti aminte, in timpul jurizarii Carinei, ieri, Iris a izbucnit in lacrimi si nimeni nu a stiut motivul. Supararea si tristetea au continuat si dupa emisiune si a decis sa lase publicul sa decida tot, asta pentru ca psihicul ei este mult mai important. La ce anume a facut referire, ne spune chiar ea. In platou, acest subiect a continuat sa fie dezbatut. La ce concluzie s-a ajuns, aflam din acest material.

In fata juratilor, Iris este intampinata cu multa dragoste. Alex Abagiu, in schimb, are o sugestie: ,,Nu era nevoie de acele urechi. Aveai deja accesoriul de pe cap care ne ducea cu gandul spre elfi. Atentie, insa, sa-l plasati astfel incat sa nu va apese pe frunte!”.
Cucerita de urechile de elf, Raluca Badulescu le-a imprumutat pentru scurt timp. Merge la petrecerea nepotului ei, asa ca va avea mare nevoie. Daca primeste Iris sau nu primeste stele, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました