Bravo, ai stil! – Luiza isi apara cu toate p… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza isi apara cu toate p… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza isi apara cu toate p…

ES
Bravo, ai stil! – Luiza isi apara cu toate puterile tinuta! Atitudinea, cheia succesului!
Bravo, ai stil! – Luiza isi apara cu toate puterile tinuta! Atitudinea, cheia succesului!

Saptamana a inceput in forta pentru toate concurentele. Au primit laude, sfaturi si multe stelute, iar clasamentul a fost resetat, deci e cazul sa dea tot ceea ce au mai bun pentru a impresiona. O noua concurenta si-a facut aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, Diana, concurenta pe care speram ca deja ati cunoscut-o si ca va place de ea. Si daca am facut un mic bilant al celor doua zile de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cea de-a cincea saptamana, e musai sa trecem si la defilari. Urmeaza multe surprize asa ca fiti cu ochii pe noi.

In editia din 3 mai, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Luiza. Si ea incearca din zi in zi tot mai mult, tot mai multe zone stilistice. Desi nu mereu isi iese treaba, iar comentariile sunt acide, totul este spre binele ei, pentru evolutie. Ceea ce ne place si apreciem la ea e faptul ca isi apara tinutele cu toate puterile si isi valorica munca asidua pe care o depune.

In aceasta seara, Luiza merge la un targ de haine si accesorii. Trebuie sa gaseasca cat mai multe articole care sa-i intregeasca tinutele si sa o scoata din anonimat. In malluri parca peste tot vezi aceleasi articolele, asa ca s-a plictisit. Daca va gasi ceva special, ramane de vazut. Poate ne va prezenta comorile in editiile viitoare.
Despre tinuta, fetele au doar de bine de zis, insa geanta, geanta lasa de dorit.
Alina: ,,Mai avem putin pana ajunge in 2023!”. Oare la ce s-a referit?

Maurice Munteanu: ,,Ai reusit o performanta aproape unica. Sa reusesti sa pui atatea chestiuni la un loc si sa nu mearga nimic cu nimic, e o performanta. Acel atasament, care se vrea modern, este depasit. Geanta nu merge cu bocancii!”. Luiza nu se da batuta si, asa cum ne-a obisnuit, isi apara cu inversunare tinuta, ceea ce apreciaza foarte mult Raluca Badulescu.
Daca primeste sau nu primeste trei stelute in aceasta seara, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました