Bravo, ai stil! – Stylingul Andreei este ret… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Stylingul Andreei este ret… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Stylingul Andreei este ret…

ES
Bravo, ai stil! – Stylingul Andreei este retro, dar nu si glam! ,,Puteai sa faci ceva mai mult"
Bravo, ai stil! – Stylingul Andreei este retro, dar nu si glam! ,,Puteai sa faci ceva mai mult”

Gala 5 a sezonului 8 ,,Bravo, ai stil!” este aici! Avem un concept cu totul special pentru aceasta seara magica: RETRO GLAM, un concept care le permite concurentelor sa jongleze cu creativitatea, imaginatia si originalitatea.

Fetele au trecut printr-o saptamana de foc. Ne-au aratat ce au invatat pana acum, daca au tinut sau nu cont de sfaturile juratilor, ne-au aratat cat de frumos pot evolua si cat de minunate sunt. Dincolo de tinutele pe care le poarta si ni le aduc in atentie, atitudinea este cea care adauga stralucire oricarui articol vestimentar. Ne-au demonstrat de ce sunt in stare, iar acum a venit vremea sa tragem linie, iar cea mai buna sa castige. Daca si in aceasta seara se vor ridica la asteptarile juratilor si la exigentele pe care cea de-a cincea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” le impune, ramane de vazut. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati de un show marca ,,Bravo, ai stil!”. Urmeaza multe, multe surprize si, din pacate, o concurenta care va pleca acasa.

In editia din 5 mai, in cea de-a cincea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Despre ea putem spune doar atat, e singura concurenta, in acest moment, care propune tinute tot mai bune, tot mai actuale, bine gandite si puse la punct, desi juratii au tot suspectat-o ca lucreaza cu un stilist. Pana acum, nimeni nu are vreo dovada in acest sens, asa ca trebuie sa o credem pe cuvant, mai ales ca ne-a si demonstrat ce si cat poate. Daca va mai amintiti, a fost pusa, la un moment dat, prin primele saptamani, sa realizeze un styling cu articolele vestimentare ale colegelor ei si chiar i-a iesit. Daca i-a iesit si tinuta pentru gala RETRO GLAM, aflam din acest material.

Pana vom afla care este parere juratilor despre tinuta propusa de Andreea, mergem in culise, acolo unde Diana pune la indoiala sinceritatea si munca depusa de Andreea. Cum a reusit ea sa obtina atat de multe stele fara ajutor? Concurentei i se pare ca e ceva putred la mijloc.
Diana: ,,Hai sa fim seriosi. De la Botosani de-acolo, stie ea se imbrace!”. Jignirile pe care i le-a adus nu au trecut de celelalte fete, ce imediat au pus-o la punct: ,,Daca nu e din Bucuresti, asta iti permite tie sa o jignesti?”. Spiritele s-au incins in culise la fel si in platou.

Despre tinuta, atat va putem spune, Andreea a reusit sa creeze ceva retro, insa nu glam, conceptului din aceasta gala, cea de-a cincea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, fiind RETRO GLAM. Daca va reusi sa obtina note mari, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました