Bravo, ai stil! – Are Iris un comportament m… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Are Iris un comportament m… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Are Iris un comportament m…

ES
Bravo, ai stil! – Are Iris un comportament mimetic? ,,Folosesti aceeasi exprimare ca si mine"
Bravo, ai stil! – Are Iris un comportament mimetic? Maurice: ,,E ciudat faptul ca folosesti aceeasi exprimare ca si mine”

Gala 5 a sezonului 8 ,,Bravo, ai stil!” este aici! Avem un concept cu totul special pentru aceasta seara magica: RETRO GLAM, un concept care le permite concurentelor sa jongleze cu creativitatea, imaginatia si originalitatea.

Fetele au trecut printr-o saptamana de foc. Ne-au aratat ce au invatat pana acum, daca au tinut sau nu cont de sfaturile juratilor, ne-au aratat cat de frumos pot evolua si cat de minunate sunt. Dincolo de tinutele pe care le poarta si ni le aduc in atentie, atitudinea este cea care adauga stralucire oricarui articol vestimentar. Ne-au demonstrat de ce sunt in stare, iar acum a venit vremea sa tragem linie, iar cea mai buna sa castige. Daca si in aceasta seara se vor ridica la asteptarile juratilor si la exigentele pe care cea de-a cincea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” le impune, ramane de vazut. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati de un show marca ,,Bravo, ai stil!”. Urmeaza multe, multe surprize si, din pacate, o concurenta care va pleca acasa.

In editia din 5 mai, in cea de-a cincea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta care ne incanta este Iris. Si-a dorit ca in aceasta saptamana sa se mai relaxeze, sa mai lase putin garda jos si sa nu-si mai faca atatea griji. Uneori i-a iesit, alteori nu, insa a propus tinute care mai de care mai bune. S-a bucurat si a avut privilegiul de-a primi cele mai bune sfaturi in materie de moda de la cei mai buni din domeniu: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, magicianul make-upului. Cu ce ne surprinde Iris in aceasta seara, aflati din acest material.

Pana vom afla care este parerea fetelor, dar si a juratilor, despre tinuta pe care Iris o propune in gala concept RETRO GLAM, mergem in culise, acolo unde aflam ca, asemeni Alinei, instagramul i-a bubuit. Are extrem de multi urmaritori, insa, falsi. Cine, oare, incearca sa le puna bete-n roate? Totul ramane inca un mister, insa Iris este convinsa ca ceea ce incearca cel sau cea din spatele acestei marsavii e sa le distruga psihic, asa ca nu da atentie si se concentreaza pe ce are de facut aici.
Maurice are de facut o remarca, o remarca ce nu pica nimanui. Are Iris un comportament mimetic? Il copiaza Iris pe Maurice Munteanu in ceea ce priveste gesturile, vorbele si expresiile?

Totusi, care este verdictul juratilor in ceea ce priveste tinuta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました