Bravo, ai stil! – MARIA O FORTA A NATURII PE… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – MARIA O FORTA A NATURII PE… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – MARIA O FORTA A NATURII PE…

未分類
Bravo, ai stil! – MARIA O FORTA A NATURII PE PORTILE "BRAVO, AI STIL!"! 7000 LEI LUNAR DOAR PE HAINE
Bravo, ai stil! – INTRARE SPECTACULOASA! MARIA, O FORTA A NATURII PE PORTILE “BRAVO, AI STIL!”! CHELTUIE 7000 DE LEI PE LUNA DOAR PE HAINE!

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

V-am promis multe surprize, iar ele nu inceteaza sa apara. Astazi, in editia din 8 mai, o noua concurenta ne trece pragul. Maria isi face aparitia in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cu multa, multa incredere, siguranta, eleganta, stil si atitudine. Cum a fost primita de fete, ce a reusit Maria sa starneasca in interiorul lor, ce reactii a reusit sa scoata la suprafata, aflati din acest material.
Carina: ,,Foarte intensa. Se vede ca are curaj, are vana!”.

Maria are 23 de ani, a terminat UNArte, iar in timpul liber se ocupa de ea. Pe viitor isi doreste sa-si creeze propria linie de haine si este intr-o relatie: ,,El activeaza in domeniul fashion, pe partea de barbati. El m-a sustinut sa vin aici!”. Pasiunea pentru moda a existat dintotdeauna, spune Maria, insa si-a descoperit-o prin clasa a zecea. Se vede deja castigatoarea sezonului 8, insa pana atunci trebuie sa aflam ce parere au fetele despre prima tinuta propusa de Maria.
Carina: ,,Imi place foarte mult tinuta ta. Chiar imi place!”.

Si daca pe fete le-a lasat cu gura cascata, suntem curiosi de parerile juratilor.
Maurice: ,,Incepem cu dreptul. Imi aduci aminte de o prietena de-ale mele, avocata la Londra, milionara!”. Desi nu se omoara dupa geanta si incaltari, ii place foarte mult ceea a conturat in aceasta seara. Intr-adevar, o prezenta extrem de puternica Maria. Ce spuneti, primeste sau nu primeste cele trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました