Bravo, ai stil! – Peruca nu o avantajeaza! J… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Peruca nu o avantajeaza! J… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Peruca nu o avantajeaza! J…

未分類
Bravo, ai stil! – Peruca nu o avantajeaza! Juratii ar fi vazut-o pe Carina cu o casca de motociclist
Bravo, ai stil! – Peruca nu o avantajeaza! Juratii ar fi vazut-o pe Carina cu o casca de motociclist!

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

In editia din 8 mai, cea de-a treia concurenta la defilare este Carina. Era cat pe ce sa nu o mai recunoastem. Blonda, cu multa incredere in ea si in abilitatile stilistice, ne incanta cu o defilare ca la carte. Oare pe ea o vor incanta juratii cu cele trei stelute?

In aceasta seara, Carina merge la lectii de mers cu motorul: ,,Imi e frica de motoare. Nu m-am urcat in viata mea pe unul si vreau sa-mi inving teama!”. Cum arata tinuta, daca e sau nu potrivita pentru activitatea ce urmeaza sa fie desfasurata de draga noastra concurenta, ramane de vazut.
Andreea: ,,Mi se pare foarte putin. Mi-as fi dorit ca cizmele sa fie mai lungi. Imi place machiajul, imi place si peruca. Cam atat!”. Nici Alina nu o vede pe Carina foarte wow in aceasta seara. De asemenea, i se pare putin ceea ce a propus si nu i se pare ca ii sta bine blonda.

Ce vor zice, insa, juratii aflam chiar acum.
Alex Abagiu nu prea este incantat de schimbarea de look a Carinei: ,,Iti ceri mistouri!”. Raluca Badulescu, pe de alta parte, e incantata de tinuta Carinei si are doar cuvinte de lauda, nu si la capitolul peruca insa. Daca primeste sau nu primeste Carina cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました