Bravo, ai stil!-Scoicile Constantiei le-au furat o… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil!-Scoicile Constantiei le-au furat o… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil!-Scoicile Constantiei le-au furat o…

未分類
Bravo, ai stil!-Scoicile Constantiei le-au furat ochii juriului! Se solicita sondaj: sunt potrivite?
Bravo, ai stil! – Scoicile Constantiei le-au furat ochii juriului! Raluca solicita sondaj: sunt potrivite?

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

In editia din 8 mai, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Constantia, astazi extrem de propusa si cu tot ce are mai frumos, cu tot ce a inzestrat-o mama natura in vazul tuturor.

In aceasta seara, Constantia merge la mare. A tot ascultat valurile in scoica ei, dar s-a saturat, asa ca merge la fata locului pentru a face o comparatie.
Iris: ,,Tu esti frumoasa, dar topul nu-mi place. Ori e el facut prost, ori nu e potrivit pentru dimensiunea sanilor tai. Pleaca cumva, iese in fata, e inestetic. Imi place cum iti vin manusile!”.

In fata juratilor, Constantia se pare ca a facut din imposibil..posibil. Raluca Badulescu este fiarta pe tinuta propusa de concurenta noastra: ,,Perla, scoica, pieptanatura, felul in care ai defilat. Esti cu totul o alta fiinta fata de cea care ai intrat pe aceste porti. Te felicit pentru evolutie!”. Ce credeti, primeste Tanți a noastra trei stelute sau nu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました