Bravo, ai stil! – Milena repeta stylingul di… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena repeta stylingul di… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena repeta stylingul di…

未分類
Bravo, ai stil! – Milena repeta stylingul din editia concept! Maurice: "E mai buna tinuta de azi!"
Bravo, ai stil! – Milena repeta stylingul din editia concept! Maurice: “E mai buna tinuta de azi!”

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

In editia din 8 mai, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este chiar Milena, una dintre concurente aflata vineri, in gala concept ,,Retro Glam”, in fata eliminarii. Speram ca s-a adunat, s-a pus pe treaba, iar din aceasta saptamana va propune tinute tot mai bune, demne de trei stelute.

In aceasta seara, Milena merge la circ, dar nu ca spectator. Vrea sa se angajeze pe post de imblanzitoare de lei. A reusit pana acum sa imblanzeasca barbatii din Romania, insa are nevoie de o provocare mult mai mare.
Iris: ,,Nu-mi place make-upul ales. Nu-mi plac nici cerceii, nu-mi place papionul. Parul parca il voiam pe spate. In rest, costumul iti vine bine!”.

Daca juratii vor fi dati sau nu pe spate, aflam din acest material.
Raluca Badulescu: ,,Este o tinuta pregatita special pentru astazi? In editia concept de saptamana trecuta ai avut o tinuta asemanatoare!”. Desi cu un sacou de inspiratie masculina si azi, la fel ca in gala concept, stylingul in care l-a integrat de data aceasta este mult mai bine conturat. Oare pe partea de beauty a facut o alegere buna? Oare primeste Milena cele trei stelute astazi?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました