Bravo, ai stil! – Iris a speriat juratii cu … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris a speriat juratii cu … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris a speriat juratii cu …

未分類
Bravo, ai stil! – Iris a speriat juratii cu machiajul! ,,Mode moderne..e creepy rau"
Bravo, ai stil! – Iris a speriat juratii cu machiajul! ,,Mode moderne..e creepy rau”

Cea de-a doua zi din a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” e aici! Concurentele, noua la numar, au pregatit alte tinute spectaculoase, alte tinute ce asteapta sa fie jurizate de catre profesionistii nostri: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu. Ce ne-au pregatit in materie de styling, ce ne-au pregatit in materie de povesti, ce alte surprize au pentru noi si in aceasta seara, dar si ce discutii au mai purtat concurentele prin culise, ramane de vazut. Cea mai buna sa castige!

In editia din o 9 mai deschidem seria defilarilor cu Iris, roscata noastra focoasa. Ieri ne-a adus in atentie un styling de nota 10, demn de trei stele. Se va ridica si astazi la nivelul asteparilor juratilor, oare? Pentru a afla, dati click pe material. 🤗

In aceasta seara, Iris este Medusa. Merge la un date cu Perseu. Vrea sa-l convinga ca aparentele insala, astfel poate nu-i mai taie capul. Aceasta poveste vine ca o reactie la toate comentariile negative din online. Se pare ca fanii emisiunii si-au format o impresie gresita despre Iris, iar acum vrea sa le demonstreze ca nu e chiar cum spun ei. Speram sa reuseasca.
Despre tinuta concurentei Iris, Maria are de spus doar de bine. Despre make-up, insa, nu are o impresie buna: ,,In rest, imi place ideea!”.

Iar daca in fata colegelor Iris s-a prezentat plina de incredere, in fata juratilor paseste cu o oarecare timiditate. Sa nu aiba, oare, incredere in tinuta ei?
Raluca Badulescu o ia in primire. Daca piesa pe care a defilat Iris a dat-o pe spate pe Regina, despre ceea ce propune in materie de styling si make-up, nu prea ar vrea sa comenteze: ,,Ceea ce porti sunt niste lucruri urate. Rochia asta e urata. Machiajul nu are nicio legatura. Mode moderne..inteleg. E creepy rau de tot!”. Pe de alta parte, Alex Abagiu o aplauda pe draga noastra concurenta pentru faptul ca incearca de toate. Felicitari, Iris, pentru curaj! Ce credeti, primeste trei stelute sau nu? ✨

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました