Bravo, ai stil! – Diana rabufneste dupa come… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Diana rabufneste dupa come… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Diana rabufneste dupa come…

ES
Bravo, ai stil! – Diana rabufneste dupa comentariile Constantiei: ,,Orice fac… te iei de mine!"
Bravo, ai stil! – Diana rabufneste dupa comentariile Constantiei: ,,Orice fac, orice zic te iei de mine!”

Suntem la jumatatea celei de-a sasea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Emotiile sunt mari si astazi, iar tinutele, speram noi, demne de cat mai multe stele. Evolutia e clara in cazul tuturor concurentelor, insa aparitia noii lor colege, Maria, le-a facut si mai ambitioase, mai determinate, mai puse pe treaba, ceea ce e minunat. Si astazi, la fel ca in fiecare editie, va promitem multe surprize, tinute superbe, comentarii cat mai relevante si de pus in practica de orice doamna si domnisoara pasionata de moda. Ramaneti alaturi de noi si bucurati-va de inca o editie incendiara a celui mai tare show de moda: ,,Bravo, ai stil!”.
P.S – Azi se lasa si cu lacrimi de dor! 💔

Ieri a reusit cu o tinuta foarte buna sa impresioneze juratii. Bagam de seama ca ii cam place negrul, caci si azi se propune in aceeasi non-culoare. Cine sa fie, oare?
In editia din 10 mai, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Diana. Va reusi de data aceasta sa surprinda placut juratii? Va reusi sa primeasca cele trei ✨?

In aceasta seara, Diana merge in Milano cu Chiara Ferragni, o celebra bloggerita din Italia. Cu fustita scurta la purtator, draga noastra concurenta are de gand sa si “agate” ceva. Sa fie, oare, tinuta potrivita?
Alina: ,,Se vede ca iti lipseste accesorizarea. Nici coafura nu-mi place deloc!”. O mica interventie a Constantiei o face pe Diana sa rabufneasca: ,,Asa mi-a placut mie. Nu stiu ce ai mereu cu mine de comentezi asa mult. Orice fac, orice zic, te iei de mine!”. Oare ce au de impartit cele doua? Timpul va vorbi de la sine. E posibil ca fetele sa mai aiba timp de acomodare una cu cealalta, dar, pana atunci, Diana se prezinta si in fata juratilor.

Alex Abagiu: ,,Cocurile spatiale sunt laitmotivul acestui sezon. Suntem intr-un nivel al competitiei mult mai inaintat, iar schemele astea de stil, care ascund cumva niste lipsuri pe partea de accesorizare, nu vor mai trece pe sub radarul nostru!”. Raluca Badulescu o sfatuieste sa prinda viteza. Competitia devine din ce in ce mai grea si doar cele ce se ridica la nivelul asteparilor lor vor ramane aici pana la marea finala.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました