Bravo, ai stil! – Milena, fara lenjerie inti… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena, fara lenjerie inti… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena, fara lenjerie inti…

ES
Bravo, ai stil! – Milena, fara lenjerie intima azi! Raluca ii lanseaza o provocare: ,,Iesi in …"
Bravo, ai stil! – Milena, fara lenjerie intima azi! Raluca ii lanseaza o provocare: ,,Iesi in oras imbracata asa si vezi ce se intampla!”

Suntem la jumatatea celei de-a sasea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Emotiile sunt mari si astazi, iar tinutele, speram noi, demne de cat mai multe stele. Evolutia e clara in cazul tuturor concurentelor, insa aparitia noii lor colege, Maria, le-a facut si mai ambitioase, mai determinate, mai puse pe treaba, ceea ce e minunat. Si astazi, la fel ca in fiecare editie, va promitem multe surprize, tinute superbe, comentarii cat mai relevante si de pus in practica de orice doamna si domnisoara pasionata de moda. Ramaneti alaturi de noi si bucurati-va de inca o editie incendiara a celui mai tare show de moda: ,,Bravo, ai stil!”.
P.S – Azi se lasa si cu lacrimi de dor! 💔

In editia din 10 mai, cea de-a opta concurenta la defilare este Milena. Daca ieri nu a reusit sa surprinda juratii cu tinuta si a obtinut un val de critici la adresa atitudinii ei, speram ca azi totul sa fie mai bini si sa ploua cu ✨.

Super, super sexy, Milena se grabeste sa ajunga in Berlin, la un faimos festival de muzica tehno. Fara lenjerie intima, concurenta noastra a reusit sa agite spiritele. Raluca Badulescu vrea neaparat sa afle ce se ascunde sub fustita scurta din piele.
Constantia: ,,Imi place foarte mult ce ai facut astazi, inclusiv ca ai acel accesoriu la gat. Nu prea te avantajeaza acel negru pe la ochi. Latex, piele si manele!”.

Accesoriul minune, fustita scurta din piele, care lasa totul la vedere, e imprumutat de la vecina doctorita. Cu totii sunt curiosi in ce context a purtat vecina ceea ce propune azi Milena.
Tanara concurenta primeste o provocare de la Milena: ,,Iesi o data in oras imbracata asa si vezi ce se intampla!”. Si noi suntem curiosi!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました