Bravo, ai stil! – Prezenta Mariei in competi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Prezenta Mariei in competi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Prezenta Mariei in competi…

ES
Bravo, ai stil! – Prezenta Mariei in competitie le ambitioneaza pe concurente: ,,Este un impuls!"
Bravo, ai stil! – Prezenta Mariei in competitie le ambitioneaza pe concurente: ,,Este un mare impuls!”

Suntem la jumatatea celei de-a sasea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Emotiile sunt mari si astazi, iar tinutele, speram noi, demne de cat mai multe stele. Evolutia e clara in cazul tuturor concurentelor, insa aparitia noii lor colege, Maria, le-a facut si mai ambitioase, mai determinate, mai puse pe treaba, ceea ce e minunat. Si astazi, la fel ca in fiecare editie, va promitem multe surprize, tinute superbe, comentarii cat mai relevante si de pus in practica de orice doamna si domnisoara pasionata de moda. Ramaneti alaturi de noi si bucurati-va de inca o editie incendiara a celui mai tare show de moda: ,,Bravo, ai stil!”.
P.S – Azi se lasa si cu lacrimi de dor! 💔

In editia din 10 mai, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Maria, la momentul actual, cea mai buna concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Nu o spunem noi, ci juratii. Toti au fost uimiti de altitudinea ei, modul in care vorbeste, se exprima, de jurizarea tinutelor, de ceea ce propune, iar pentru fete, clar e o rivala de temut. Chiar suntem curiosi cu ce ne mai surprinde astazi. Fiti cu 👀 pe noi!

In aceasta seara, Maria reuseste sa le dea gata pe ale ei colege.
Iris: ,,Tot cautam ceva care sa nu-mi placa la outfiul tau. Imi place foarte, foarte mult look-ul tau!”. Si Carina a ramas fara cuvinte si puncteaza un aspect ce provoaca fiori reci oricarei impatimite a modei: ,,Cred ca te imbraci cel mai bine dintre noi!”. Prezenta Mariei in cadrul show-ului nostru de moda le ambitioneaza si mai tare pe veterane si promit multe schimbari.

Alex Abagiu: ,,Se vede ca dai o mare atentie tuturor detaliilor. Nu degeaba ai ales si piesa pentru acest outfit. E clar ca te-ai gandit bine si te felicit pentru asta! Machiajul este frumos. Mi-ar fi placut sa ai fata mai lucioasa!”. Ce spun, insa, si Raluca Badulescu si Maurice Munteanu despre tinuta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました