Bravo, ai stil! – Carina, ironica cu privire… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina, ironica cu privire… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina, ironica cu privire…

ES
Bravo, ai stil! – Carina, ironica cu privire la tinuta Andreei: ,,Zici ca esti in pijama…"
Bravo, ai stil! – Carina, ironica cu privire la tinuta Andreei: ,,Zici ca esti in pijama. E potrivita sa-ti surprinzi sotul .. cu alta!”

Mai este o zi pana la cea de-a sasea editie concept, acolo unde concurentele trebuie sa ne arate evolutia lor din ultima saptamana. Editia concept este momentul in care putem vedea cat de atente au fost cele noua concurente la ceea ce juratii le-au spus, la invataturile lor. De asemenea, exista posibilitatea ca maine sa ne luam ramas bun de la una dintre ele, insa pana atunci, sa dam startul defilarilor de astazi, joi, 11 mai, o zi cu mult noroc de altfel.
Ilinca Vandici a pregatit astazi si un joc interactiv, super interesant, ce se va lasa cu lacrimi si hohote de ras. Daca s-au descurcat sau nu la mima, ramane de vazut. Fiti cu 👀 pe noi!

In editia din 11 mai, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este chiar Andreea, super relaxata azi. Tanara noastra arata intr-un mare fel, insa sa o vedem si cum mimeaza un gladiator la starea civila. Maria a fost coechipiera ei si, chiar ea a recunoscut, mima i-a dat batai de cap. S-a lasat cu hohote de ras. In seara aceasta va veti distra maxim. Chiar si la testimoniale s-a facut haz de necaz. 🤭

Andreea ne da astazi o veste bomba. S-a logodit, dar nu ne spune si cu cine: ,,Sunt in Italia, cu logodnicul”. Chiar suntem curiosi ce vor spune fetele despre propunerea din aceasta seara.
Carina: ,,Acum te-ai trezit si ai coborat din hotel? Esti pe strada? Zici ca esti in pijama. Pentru o noapte cu sotul tau cred ca ar functiona tinuta. E o surpriza buna sa-ti surprinzi sotul..”. Maurice adauga: ,,Cu alta..”. Genial!

Partea de beauty e ceva ce nu prea il impresioneaza pe Alex Abagiu. A mai vazut-o cu acest machiaj, cu parul coafat ca in aceasta seara si nici tinuta nu i se pare ceva revolutionar. In schimb, a dat-o bine pe partea de cromatica. Accentele de culoare sunt alese bine, insa e mult prea simplu tot ce prezinta. Ce spun si Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, aflam din acest material.
Voi i-ati da Andreei trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました