Bravo, ai stil! – Milena mimeaza, Constantia… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena mimeaza, Constantia… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena mimeaza, Constantia…

ES
Bravo, ai stil! – Milena mimeaza, Constantia ghiceste: galbenusul unui ou crud! Maurice le ajuta!
Bravo, ai stil! – Milena mimeaza, Constantia ghiceste: galbenusul unui ou crud! Maurice le ajuta!

Mai este o zi pana la cea de-a sasea editie concept, acolo unde concurentele trebuie sa ne arate evolutia lor din ultima saptamana. Editia concept este momentul in care putem vedea cat de atente au fost cele noua concurente la ceea ce juratii le-au spus, la invataturile lor. De asemenea, exista posibilitatea ca maine sa ne luam ramas bun de la una dintre ele, insa pana atunci, sa dam startul defilarilor de astazi, joi, 11 mai, o zi cu mult noroc de altfel.
Ilinca Vandici a pregatit astazi si un joc interactiv, super interesant, ce se va lasa cu lacrimi si hohote de ras. Daca s-au descurcat sau nu la mima, ramane de vazut. Fiti cu 👀 pe noi!

In editia din 11 mai, prima concurenta care ne incanta privirile este Milena. Daca ieri a fost super sexy si fara lenjerie intima pe ea, azi e mai cumintica si cu mult mai multa energie. Ea este cea care deschide si jocul de mima. Coechipiera ei a fost Constantia. Va ghici, oare, faptul ca Milena mimeaza un ou crud? Maurice a tinut neaparat sa le dea o mana de ajutor.
Carina: ,,Milena e cea mai tare fiinta. S-o fi gandit la oua de oameni!”. Momentul s-a lasat cu hohote de ras!

In aceasta seara, Milena merge la Slobozia, la picnic. Ce credeti ca va savura concurenta noastra? Mici, renumitii mici. Nu singura, totusi, ci cu prietena ei, Andreea, ca tot puneau fetele la indoiala relatia dintre cele doua. 😉

Despre tinuta, Diana spune ca e mult prea simpla: un top si o pereche de pantaloni. La gat ar fi pus un accesoriu argintiu, iar la partea de par, sa fie ceva mai ,,organizat”. Iris, in schimb, ar fi schimbat intreaga tinuta, iar Constantia o vede si azi, la fel ca la inceputul competitiei, ,,basic”.

Maurice Munteanu: ,,Ce ai vrut sa ne trasmiti prin topul pe care il porti? Ce rol joaca? M-am tot uitat, am fost destul de atent. Nu ma innebunesc piesele, dar felul in care le-ai adus impreuna, nu-mi displace!”. Sa fie de bine, sa fie de rau? Ce credeti, primeste Milena cele trei stelute? Oare ca spun si Raluca Badulescu si Alex Abagiu? Totul aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました