Bravo, ai stil! – Milena a clacat in culise!… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena a clacat in culise!… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena a clacat in culise!…

ES
Bravo, ai stil! – Milena a clacat in culise! Izbucneste in plans, dar nu vrea sa spuna motivul!
Bravo, ai stil! – Milena a clacat in culise! Izbucneste in plans, dar nu vrea sa spuna motivul: ,,Vreau sa tac!”

Am ajuns, iata, la finalul unei saptamani pline cu de toate. Am ajuns si in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul serii este ,,Regi si Regine”. E foarte important de specificat ca cele noua concurente au fost lasate sa-si puna in practica fiecare strop de creativitate si originalitate si tare suntem curiosi ce a iesit.
Ne asteptam la tinute fabuloase, caci momentul in care ne aflam o cere. Pretentiile juratilor sunt tot mai mari, iar ele au fost avertizate, insa ramane la latitudinea lor cat de mult si-au dat silinta, cata munca au depus pentru ceea ce vor prezenta si cat de atente au fost in cursul saptamanii la tot ceea ce Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu au spus.
Sa inceapa defilarile. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 12 mai, in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Milena. In cazul ei, saptamana ce se incheie imediat a fost si cu bune si cu rele. A reusit sa surprinda juratii, a primit, insa, si critici, a obtinut stelute, a si plans din cauza stresului si a epuizarii, insa un lucru e cert, paseste in editia concept ,,Regi si Regine” cu mult mai multa incredere si cu mult mai multe invataturi.

In aceasta seara, Milena este ,,Regina Inimilor”, din faimoasa animatie ,,Alice in Tara Minunilor”. S-a inspirat dintr-o faimoasa colectie propusa de o casa de moda cu renume: ,,Am incercat sa gasesc o regina care, temperamental, sa se apropie de mine!”.
Pana aflam verdictul colegelor sale in ceea ce priveste tinuta, mergem in culise, acolo unde gasim o alta Milena: o Milena trista, suparata, la pamant cu moralul, plansa si care nu prea vrea sa se deschida in fata noastra. Nu-i bai, caci bunica lui Beatrice a avut mare grija sa o incurajeze si sa-i ridice moralul.

Beatrice, despre tinuta Milenei: ,,Imi place ideea, dar nu-mi place neaparat rezultatul. Nu as fi pus pe cap accesoriul, in schimb, imi place foarte mult accesoriul de la gat!”.

,,Regina Inimilor” se prezinta si in fata juratilor, iar Maurice o ia in primire: ,,Imi place cum iti sta cu breton. Imi place combinatia dintre negru, latex si pietre. Si tu si Alina aratati a personaje!”. S-a facut comparatie chiar si cu ceea ce a propus Theo Rose intr-un sezon trecut.
Ce note a primit Milena, ce remarca dura i-a facut Alex Abagiu, dar si ce verdict a primit de la Raluca Badulescu, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました