Bravo, ai stil! – Beatrice are un aer de reg… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice are un aer de reg… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice are un aer de reg…

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice are un aer de regalitate! Juratii sunt in extaz: ,,Ne place foarte mult!"
Bravo, ai stil! – Beatrice are un aer de regalitate! Juratii sunt in extaz: ,,Ne place foarte mult ce ai facut!”

Am ajuns, iata, la finalul unei saptamani pline cu de toate. Am ajuns si in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul serii este ,,Regi si Regine”. E foarte important de specificat ca cele noua concurente au fost lasate sa-si puna in practica fiecare strop de creativitate si originalitate si tare suntem curiosi ce a iesit.
Ne asteptam la tinute fabuloase, caci momentul in care ne aflam o cere. Pretentiile juratilor sunt tot mai mari, iar ele au fost avertizate, insa ramane la latitudinea lor cat de mult si-au dat silinta, cata munca au depus pentru ceea ce vor prezenta si cat de atente au fost in cursul saptamanii la tot ceea ce Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu au spus.
Sa inceapa defilarile. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 12 mai, in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Beatrice este una dintre concurentele care au surprins inca din prima zi. Ne-a aratat cele mai extravagante tinute, cele mai indraznete propuneri si, desi a gafat de multe ori, a tot incercat pana i-a iesit. A reusit sa se pozitioneze pe locul 1 si in topul stelutelor, si in topul notelor din gala, dar si in topul celor mai votate concurente. Pe aceasta cale nu putem decat sa o felicitam si sa vedem ce propune in editia concept ,,Regi si Regine”!

In aceasta seara, Beatrice este ,,Regina Cristatelor”, doar ca Diana nu prea o vede in tema. I-ar fi placut sa prezinte mult mai multe cristalele pe rochie, insa e binisor si asa.
Constantia: ,,La accesorizare nu-mi place ca nu-mi dau seama ca ai cerceii in forma de cruce!”. Beatrice, insa, se apara cu toate puterile: ,,Mi-am dorit o accesorizare masiva. Sunt foarte sigura, imi place ceea ce am reusit sa fac si am mare incredere in tinuta mea!”. Atitudine de invingatoare!

Alex Abagiu a ramas fara cuvinte atunci cand portile s-au deschis, iar Beatrice a intrat in platou: ,,A inghetat sangele-n mine. Te felicit pentru asta. E prima oara, in aceasta seara, cand simt un aer de regalitate in platou. Imi place concentrarea de cristale in zona gatului, in zona urechilor. Felul in care ai plasat totul intr-o singura zona e si o metafora pana la urma cu ceea ce s-a intamplat cu Mary Stuart!”. Sa fie, oare, cele mai mari note ale acestei seri?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました